Vievio gimnazijos kelionė laiku

  • Paskelbė : Justinas Mickūnas
  • Paskelbta: 2022-12-22
  • Kategorija: Renginiai

Gruodžio 20-21 dienomis gimnazijoje vyko kalėdinis karnavalas – VGKL (Vievio gimnazijos kelionė laiku). Šių metų karnavalo tema – XX a. II pus.- XXI a. dešimtmečiai. Dar lapkričio mėn. visų 5-8 ir I-II gimnazinių klasių seniūnai traukė lapelius, ant kurių buvo parašytas dešimtmetis. Kiekvienos klasės mokiniai turėjo paruošti ne ilgesnį kaip trijų minučių pasirodymą, atitinkantį temą.

Renginį pradėjo gimnazijos direktorius Gintaras Dobilaitis ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Valda Karmazienė. Jie padėkojo aktyviai Mokinių tarybai už suorganizuotą karnavalą, visiems susirinkusiems palinkėjo taikos bei gražaus artėjančių švenčių laukimo. Mokinių pasirodymus vertino komisija: mokytojai Povilas Tenikis, Onutė Fylerytė, Elzbieta Juknevičiūtė bei buvę Vievio gimnazijos mokinių tarybos pirmininkai Liveta Kazlauskaitė ir Nedas Svetlikauskas. Komisijos nariai vertino ne tik tai, kaip pasirodymas atitinka temą, bet ir vaidybą, choreografiją, aprangą, dekoracijas bei atributiką. Šiais metais mokiniai buvo paruošę įspūdingų muzikinių pasirodymų, todėl komisijai buvo nelengva išrinkti nugalėtojus. Kol laukiant rezultatų tarp dalyvių tvyrojo įtampa, šventės organizatoriai žiūrovus įtraukė į smagius žaidimus.

Suskaičiavus  balus, paaiškėjo, jog 5-7 klasių grupėje I vietą laimėjo 7A klasė, o 8-10 klasių grupėje – 10A klasė. Taip pat buvo skiriamos nominacijos už geriausią įvaizdį, originaliausią pasirodymą, geriausią atributiką, masiškiausią, sinchroniškiausią bei linksmiausią pasirodymus.

Dėkojame visiems karnavalo dalyviams, kurie stengėsi, jog šis renginys būtų nepakartojamas! Visa mokyklos bendruomenė džiaugiasi, jog po pandeminės situacijos šalyje kalėdinė šventė sugrįžo į gimnaziją!

                                                                                                                                                                                                                     Mokinių tarybos narė Mingailė Čirvinskaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos