Šventėme Tarptautinę vaikų gynimo dieną!

  • Paskelbė : Justinas Mickūnas
  • Paskelbta: 2022-06-06
  • Kategorija: Renginiai

Vasara prasideda gražia ir labai reikšminga švente – Tarptautine vaikų gynimo diena. Tai diena vaikams, su vaikais ir apie vaikus.

Į vaikystę sugrįžo ir Vievio gimnazijos mokiniai – jie buvo pakviesti į Vievio lopšelį-darželį ,,Eglutė”. 5B, 7B, IB klasių mokiniai ryte sugūžėjo į įvairiomis vasaros spalvomis nušvitusį darželio kiemą. Čia buvo šiltai sutikti ir drauge su darželio ugdytiniais pasinėrė į įvairias veiklas. Vieni kartu su lopšelio grupės mažyliais piešė guašu, žaidė kamuoliu, iš kaladėlių statė piramidę.  Kiti su išbėgusiais į lauką vaikučiais pasinėrė į žaismingą atmosferą – teko prisiminti, ką patys, būdami darželinukai, žaidė, dainavo. Ypač smagu buvo tiems, kurie susitiko su savo buvusiomis auklėtojomis. Mažieji šeimininkai surengė tikrą egzaminą pirmos klasės gimnazistams: privertė pasimankštinti, paskaičiuoti, ant kėdutės pasėdėti. Paskui kartu piešė spalvingus piešinius, berniukai surengė futbolo varžybas. Nugalėjo, žinoma, draugystė. Netrukus auklėtojos atskubėjo su pilnomis pintinėlėmis gardėsių. Vaišėmis džiaugėsi ir maži, ir dideli.

Ši diena buvo pilna įspūdžių. Darželyje skambėjo vaikų juokas, jie patyrė daug džiaugsmo ir puikių akimirkų. Visi kartu šventė vaikystę.

Jaunieji žurnalistai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos