Netradicinė pamoka ,,Svajonių diena”

  • Paskelbė : Justinas Mickūnas
  • Paskelbta: 2022-09-22
  • Kategorija: Renginiai

Dažnai svajonių takais pabėgame nuo pilkos kasdienybės. Svajojame pasiekti, padaryti, laimėti. Ir neretai, pabaigę darbo dieną, pagalvojame „Tobula diena!”

Kiekviena diena tikrai gali būti pati geriausia. O kaip atrodytų mūsų penktokų laimingiausia diena? Apie tai svajojo 5C klasės mokiniai kartu su anglų kalbos mokytoja E.Šablinskaja ir gimnazijos skaityklos vedėja L.Dzingiene.

Dauguma mokinių geriausia savaitės diena išrinko šeštadienį. Tad mokytoja pasidalijo tekstu, kuriame papasakojo apie savo svajonių šeštadienį. Perskaitę tekstą, mokiniai pildė lenteles ir pristatė savo šeštadienio planus bei nupiešė tai, kas jiems asocijuojasi su idealiu šeštadieniu. Išgirdome labai skirtingų nuomonių. Tuomet mokiniai žaidė Kahoot žaidimą, parengtą iš anksto išsiaiškinus mokinių pomėgius ir kasdienes veiklas. Žaisdami mokiniai kartojosi savaičių dienų, rutininių veiksmų pavadinimus, įtvirtino esamųjų laikų taikymo taisykles.

Buvo džiugu stebėti, kaip mokiniai nuoširdžiai ir kruopščiai atlieka užduotis bei noriai dalyvauja netradicinėje pamokoje.

Anglų kalbos mokytoja E.Šablinskaja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos