Geri darbai džiugina

  • Paskelbė : Justinas Mickūnas
  • Paskelbta: 2022-11-24
  • Kategorija: Renginiai

Lapkričio 14-18 dienomis Vievio gimnazijos mokinių taryba visą gimnazijos bendruomenę kvietė prisijungti prie akcijos, skirtos keturkojams draugams gyvūnų globos namuose paremti.  Buvo renkamos įvairios dovanėlės šuniukams ir kačiukams: maistas, kraikas, žaisliukai bei kiti reikalingi daiktai – viskas, kas leistų gyvūnams net ir prieglaudoje jausti pilnavertį gyvenimą. Visos aukos buvo skirtos VŠĮ ,,Keturkojis draugas”.

Lapkričio 18 dieną Vievio gimnazijos mokinių tarybos nariai ir savanoriai kartu su mokytojomis V.Veršylaite ir Aušra Malinauskaite-Sidorkina aplankė šioje prieglaudoje  globojamus gyvūnus, apžiūrėjo jų gyvenamąsias patalpas, žaidė su augintiniais. Savo globotinių istorijomis dalinosi Rasa Povilaitytė-Povilaitienė.

Vievio gimnazijos mokinių taryba dėkoja visiems, prisidėjusiems prie šios akcijos. Kiekvienas iš mūsų gali prisidėti nors ir menkiausiu dėmesiu gyvūnų globos namuose esantiems gyvūnams. Jie visada laukia Jūsų draugystės, pasivaikščiojimo drauge, skanesnio kąsnelio ir kitokių lauknešėlių.

Vievio gimnazijos mokinių tarybos kuratorė Vaida Veršylaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos